Arad: Anchetă la Poliție. Un polițist ar fi bătut o femeie deoarece aceasta nu purta mască pe stradă

FOTO: leo2014/Pixabay.com
FOTO: leo2014/Pixabay.com

Anchetă la Poliția din Arad, după ce un polițist ar fi bătut o femeie din localitatea Buteni, deoarece aceasta nu purta mască.

Omul legii e acuzat că ar fi lăsat femeia inconștientă pe stradă. Aceasta a fost luată de o ambulanță și dusă la spitalul din Ineu, potrivit digi24.ro.

O femeie ar fi fost agresată de polițiști

Poliția Arad a transmis, miercuri seara, că, prin apel la 112, s-a anunțat că în localitatea Buteni o femeie este agresată de polițiști.

„La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani. Aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a comunicat Poliția Arad.

Au fost demarate cercetări

La ora actuală se fac cercetări pentru a se stabili întreaga stare de fapt. De asemenea se audiază persoanele în cauză, urmând să fie luate măsurilor legale.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere referitoare la agresiunea din Buteni.

Potrivit criticarad.ro, femeia din Buteni ar fi fost bătută și lăsată inconștientă de un polițist, pentru că nu purta mască pe stradă. După ce a primit îngrjiri medicale, femeia a plecat acasă pe propria răspundere, conform criticarad.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.