Angajată a Direcției de Sănătate Publică Neamț, reținută pentru trafic de influență

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

O angajată a Direcției de Sănătate Publică Neamț a fost reținută pentru trafic de influență. Femeie este acuzată de procurori că a solicitat și primit mii de euro pentru a contribui la angajarea unei asistente medicale la Spitalul Județean Neamț.

Miercuri, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a dispus măsura preventivă a reținerii față de o persoană, angajată la Direcția de Sănătate Publică Neamț, pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Anchetatorii au stabilit că, în cursul lunii august 2020,  ea a pretins și primit de la o persoană suma de 300 de euro, în vederea exercitării influenței pe lângă funcționari publici, pentru scoaterea la concurs a unui post de asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Neamț.

 În  luna septembrie 2020, a pretins suma de 4.000 de euro, de la aceeași persoană, potrivit digi24.ro. Ea a primit 3.000 de euro, pentru a influența membrii comisiei de concurs în scopul ocupării unui post de asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Neamț.

Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au desfășurat activități procedurale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.