Ambarcaţiune scufundată în Dunăre. Un bărbat este dat dispărut

Intervenție de urgență pe Dunăre. O ambarcațiune în care se aflau doi bărbați s-a scufundat, în Dunăre, în zona localității Sulina, județul Tulcea. Un bărbat de 47 de ani, din București, a fost dat dispărut.

Incidentul a fost semnalat azi-noapte, în jurul orei 23:00. La dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea a fost anunțat despre faptul că pe canalul Sulina între mila 5-6 s-a scufundat o ambarcațiune.

La bordul ambarcațiunii se aflau două persoane. Ea ar fi luată de apă, iar ulterior s-a scufundat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunțat că doar unul dintre cei doi bărbați a putut fi salvat de pescari aflaţi în zonă. Celălalt bărbat de 47 de ani, din București, a dispărut în apele fluviului Dunărea.

„Bărbatul a fost căutat în zona producerii evenimentului, fără a fi găsit. În continuare se efectuează activități de căutare de către polițiști împreună cu reprezentanți ANR pentru găsirea persoanei dispărute și stabilirea cu exactitate a condițiilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Tulcea.

În continuare se efectuează activități de cautare de către polițiști împreună cu reprezentanți ANR pentru găsirea persoanei dispărute si stabilirea cu exactitate a condițiilor in care a avut loc evenimentul. Căutările se desfășoară  în echipă mixtă formată din reprezentanți ai ISU Tulcea, Poliția Transporturi, Autoritatea Navală Română și Garda de Coastă.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.