Alin Goga, fostul director al CNAIR, este pacientul 37 diagnosticat cu coronavirus

Alin Goga, fostul director al CNAIR, este pacientul 37
Alin Goga, fostul director al CNAIR, este pacientul 37 , sursa: Google

Pacientul 37, infectat cu coronavirus este Alin Goga, fostul director juridic al CNAIR. Acesta susţine că a insistat să fie testat pentru coronavirus încă de când s-a întors în ţară, din Stuttgart, dar a fost refuzat pe motiv că nu aceasta este procedura.

„Primul lucru pe care l-am făcut când am revenit în țară a fost să merg să fiu testat antivirus. Stuttgart e o zonă în care se confirmase COVID-19 și are și cea mai mare comunitate italiană din Germania. Mi s-a spus că nu e procedural și au refuzat să mă testeze. De pe 2 martie până ieri, când m-am internat, am fost o bombă biologică”, a declarat Alin Goga la B1 TV. 

La acelaşi post de televiziune, Goga a mai afirmat că, din 5-6 martie a început să prezinte simptome: frisoane, febră, tuse seacă, expectorații.

„Vă dați seama ce frustrant e și ce sentiment de responsabilitate am pe conștiință gândindu-mă cu câtă lume am interacționat în perioada asta și față de câți sunt probabil responsabil? (…) Am avut și un mic accident la picior și am ajuns inclusiv la Spitalul Militar la triaj și am stat 3 ore pe acolo”, a mai adăugat Goga.

Fostul director CNAIR : pacientul 37

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pacientul 37 din România diagnosticat cu coronavirus este un bărbat de 47 de ani din Bucureşti.

Bărbatul a călătorit la Stuttgart între 26.02-02.03 şi  prezintă simptome din data de 06.03.2020. El este internat la Spitalul ”Victor Babeş” din Capitală.

Coronavirus România: bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 35

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.