Alegeri locale parțiale. În fieful lui Liviu Dragnea, candidații PSD au câștigat scrutinul în trei comune

PSD a câștigat scrutinul de alegeri locale parțiale din județul Teleorman pentru funcția de primar în comunele Cervenia, Poeni și Salcia, potrivit directorului de campanie, Dănuț Cristescu.

Potrivit sursei citate, în toate cele trei localități, diferența de scor între învingători și restul candidaților a fost mare.

„Rezultatul a fost foarte bun. Am câștigat în toate cele trei localități. De mâine trebuie să ne apucăm de treabă în toate cele trei localități. A fost o diferență de scor semnificativă. A fost o diferență foarte mare la Poeni. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne facem treaba în continuare. Nu contează diferența de scor, ci faptul că cei trei, Doru Slobozeanu de la Cervenia, Dănuț Botescu de la Poeni și Iulian Olteanu de la Salcia trebuie să își desfășoare activitatea cum trebuie și să rezolve problemele cetățenilor”, a declarat pentru Agerpres Dănuț Cristescu.

Conform numărătorii paralele, PSD a obținut peste 70% în două din cele trei localități în care s-au organizat alegeri locale parțiale pentru funcția de primar. Dintr-un total de 2.489 de alegători, în comuna Cervenia s-au prezentat la urne 1.511 persoane cu drept de vot. PSD a obținut 70,6%, iar PNL 26%.

În comuna Poeni, 1.476 de persoane, dintr-un total de 2.340, și-au exercitat dreptul de vot. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile cu 79,48%, în timp ce PNL a obținut 7,28%.

În localitatea Salcia, 1.489 de cetățeni, din cei 2.159 așteptați la urne, au votat. 56,5% dintre aceștia au ales PSD, iar alți 38,4% au ales PNL.

În urma acestor alegeri locale parțiale, Doru Slobozeanu este noul primar al comunei Cervenia, Dănuț Botescu este noul edil al comunei Poeni, iar Iulian Olteanu a câștigat primăria Salcia. Județul Teleorman s-a situat pe primul loc pe țară ca număr de localități în care au loc alegeri locale parțiale pentru primari, după ce foștii primari au fost declarați incompatibili de ANI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.