Zeci de profesori și elevi de la un liceu din Timișoara, internați cu simptome de intoxicaţie

FOTO: valelopardo/Pixabay.com
FOTO: valelopardo/Pixabay.com

Zeci de elevi şi profesori de la Colegiul Naţional C.D. Loga din Timişoara au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” şi la Spitalul Municipal din Timişoara, cu simptome de intoxicaţie.

Unitatea de învăţământ nu are cantină, nefiind racordată la gazele naturale şi nefind făcută dezinsecţie sau deratizare. Cursurile şcolare au fost suspendate miercuri. 9 elevi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, iar la primele ore ale dimineţii alte 12 persoane fiind duse la spitale.

15 copii sunt internaţi la Spitalul de Copii, alţi doi fiind la Spitalul Municipal. Tot la Spitalul Municipal este internat şi un profesor. Toţi au simptome de intoxicare. Ei au acuzat dureri abdominale, vărsături, scaune diareice. Alţi elevi şi profesori cu aceleaşi simptome nu s-au deplasat încă la spital. ”Legat de situatia de la Loga, la această oră pot spune că nu ştim de la ce au apărut simptomele copiilor. Sunt în jur de 30 de copii, vreo 12 adulţi afectaţi de aceleaşi simptome. O parte internaţi, o parte acasă. Toată noaptea am stat pe telefon, cu reprezentanţi ISU, conducerea Loga”, a transmis Aura Danielescu, inspector -şef al ISJ Timiş, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.