Vila de lux a Prinţului Paul din Sinaia a fost vândută pe un preţ de nimic de ANAF

După două încercări eşuate, vila de lux a Prinţului Paul din Sinaia a fost vândută de ANAF.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu cere reorganizarea ANAF

Bijuteria arhitecturală, evaluată de experţi la 1.200.000 de lei (240.000 euro), a fost scoasă pentru a treia oară la licitaţie, în încercarea statului de a recupera prejudiciul din dosarul Ferma Băneasa.Din păcate, vila a fost vândută pentru doar 140.000 de euro. „Cel care a cumpărat-o a făcut o investiție excelentă. Prețul este foarte mic, chiar dacă în opinia mea suprafața nu era foarte mare, dar, repet, nu se mai poate replica o asemenea proprietate în zilele noastre, chiar dacă trebuie poate reconsolidată, reamenajată, este o bijuterie”, a spus Eduard Uzunov, expert imobiliar, potrivit Braşov.net.

Condamnat în 2020

Prințul Paul, 72 ani, a fost condamnat în decembrie 2020 la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul retrocedărilor ilegale a fermei Băneasa și a Pădurii Snagov.Paul al României a fost dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit la reședința lui, din centrul Capitalei.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat în decembrie 2020 verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Paul al României – trei ani și patru luni. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.