luni, iulie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăViitorul sună bine! Copiii de nota 10 din Sectorul 5

Viitorul sună bine! Copiii de nota 10 din Sectorul 5

-

În plină desfășurare a unei crize sanitare fără precedent, concomitent cu o criză îndelungată și profundă a Educației, Centrul Cultural și Pentru Tineret „Ștefan Iordache” din sectorul 5 a avut grijă de copiii inteligenți și sârguincioși ai școlilor sectorului.

Și nu sunt puțini asemenea elevi inteligenți și harnici. Totodată, Centrul Cultural și Pentru Tineret „Ștefan Iordache” a avut grijă și de dascălii care i-au pregătit pe elevi către performanțele remarcabile.

Astfel, în toamna acestui an au fost premiați 333 de elevi – 180 la evaluarea națională și 153 la bacalaureat, precum și 102 profesori coordonatori – 60 la evaluarea națională și 42 la bacalaureat, din 15 școli generale și 4 licee și colegii, cu o sumă totală de 959.000 lei.

CITEȘTE ȘI Sectorul 5: Excursii de sute de mii de euro pe bani publici scoase la iveală de Piedone

Premiile au fost de:

– 1.500 lei pentru o notă de 10 la Evaluarea națională;

– 2.000 lei pentru o notă de 10 la BAC;

– 4.000 lei pentru 2 note de 10 la BAC și pentru media de 10 la Evaluarea națională;

– 10.000 lei pentru media 10 la BAC;

– 2.000 lei pentru profesori.

În total, pe școlile din sectorul 5, au fost obținute 6 medii de 10 la BAC și 23 de medii de 10 la evaluarea natională.

Toți elevii care au obținut media de 10 la BAC provin de la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr”.

Elevii care au obținut media 10 la evaluarea națională provin din Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Liceul Teoretic Ion Barbu, Școlile Gimnaziale 128, 131, 150, 280 și I.G. Duca.

CITEȘTE ȘI Cumnatul lui Octavian Goga, preot-paroh la Biserica Sfânta Treime – Ghencea din Sectorul 5

Minunații copii de gimnaziu din sectorul 5

Peste 300.000 de lei au primit copiii din sectorul 5 care au avut  medii la evaluarea națională note de 10. Astfel, elevii sunt de la Colegiul Național  „Gheorghe Lazăr” – 19, Liceul teoretic “Ion Barbu” – 15, Liceul teoretic “Ștefan Odobleja” – 11, Liceul teoretic “Dimitrie Bolintineanu” – 2, Școala gimnazială “Principesa Margareta” – 7, Școala gimnazială nr.124 – 4 , Școlile generale 126 și 127 – câte un elev, Școala gimnazială nr. 128 – 10 elevi, Școala gimnazială “Luceafărul” – 2 elevi, Școala gimnazială nr. 131 – 3 elevi, Școala gimnazială nr. 135 – un elev, Școala gimnazială “Mircea Sântimbreanu” – 12 elevi, Școala gimnazială “Ion I. C. Brătianu” – 3 elevi, Școala gimnazială nr. 143 – 3 elevi, Școala gimnazială “I. G. Duca” – 35 elevi, Școala gimnazială nr. 150 – 27 elevi, Școala gimnazială nr. 188 – 5 elevi, Școala gimnazială nr. 280 – 18 elevi. Valoare totală a premiilor copiilor este de 327.500 ron.

Liceenii vă salută!

– La celebrul și titratul Colegiu Național „Gheorghe Lazăr” 127 de elevi au fost premiați pentru notele foarte bune la examenul de bacaluareat, astfel: 6 elevi cu nota 10 la întregul examen de Bac, 36 elevi cu nota 10 la două materii, 85 elevi cu nota zece la o materie de Bac;

– Liceul teoretic “Ștefan Odobleja” – 14 liceeni cu notă de zece la o materie la Bac;

– Liceul teoretic “Ion Barbu” – 9 liceeni cu 10 la o materie de Bac;

– Liceul teoretic “Dimitrie Bolintineanu” – 1 licean cu 10 la două materii, 2 liceeni cu câte o notă de zece la o materie;

În total, prin Centrul Cultural și Pentru Tineret ”Ștefan Iordache” al sectorului 5, 153 de absolvenți –bacalaureați au fost premiați.

Dascăli de nota 10

Referitor la cadrele didactice-coordonatoare la BAC, 42 profesori-îndrumători au fost premiați:

– de la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” – 30 profesori coordonatori;

– de la Liceul teoretic “Ștefan Odobleja” – 5 profesori;

– de la Liceul teoretic “Ion Barbu” – 4 profesori;

– de la Liceul teoretic “Dimitrie Bolintineanu” – 3 profesori.

Elevii cu media 10 la BAC

Ne face plăcere să-i prezentăm pe elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat, toți șase de la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr”: Dedu Ruxandra, Chivu Cătălina-Maria, Grama Teodor, Lămășanu Maria, Rizoiu Alexandra-Elena, Stoica Monica Alexandra. Fiecare dintre acești liceeni care s-au pregătit excepțional în anii de liceu și, astfel, au reușit performanța de a promova examenul de Bacalaureat cu media 10, au fost premiați, fiecare, cu suma de 10.000 ron. Sau, dacă vreți, fiecare elev a primit un premiu de 2000 de euro.

Absolvenții de gimnaziu cu media 10 la Evaluarea națională

-Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”: Boțocan Andrei, Bulacu Mihai-Ioan, Dicu Tudor-Andrei, Ioniță Andreea.

-Liceul Teoretic “Ion Barbu”: Anton Maria Alexandra, Dicu Maria Ioana.

-Școala gimnazială 128: Cocoș Rareș, Stamin Ioana Teodora.

-Școala gimnazială 131: Bența Andreea.

-Școala gimnazială “I. G. Duca”: Beligan Rareș Mihai, Hristache Dan Alexandru, Mihăeș Anais Elena, Negoescu Andra Theodora, Stelea Ioana Alexia, Ștefănescu Eusebio.

-Școala gimnazială 150: Chinole Ana Tina, Cojocaru Călin Marcu, Dragomir-Șerboiu Alexandru Darius, Rizoiu Maria Lucia.

-Școala gimnazială 280: Calotă Ana Cristina, Frățilă Marius Costin, Liciu Raul Ștefan, Pop Ilinca.

Fiecare dintre acești elevi au fost premiați cu suma de 4.000 de ron.

Așadar, felicitări maxime și reușite la fel de notabile acestor minunați copiii! Și, bineînțeles, Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” al sectorului 5 să-și păstreze bunul obicei de a-i răsplăti pe copiii care se dedică învățăturii, educației!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sute de blocuri rămân din nou fără apă caldă în Capitală!

0
Sute de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân în perioada următoare fără apă caldă. CITEŞTE ŞI: Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!” Termoenergetica anunță că...