VIDEO Tupeu pe bani publici. Răspunsul dat de Negoiță, când a fost întrebat de deplasarea din China cu iubita

Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost întrebat într-o ședință a Consiliului Local despre deplasarea din China pe bani publici cu iubita. Negoiță a răspuns că iubita lui a meritat să doarmă într-o cameră plătită din bani publici, deoarece lucrează pro-bono pentru o societate a Primăriei pe care el o conduce. „Ea  muncește de dimineața până seara fără să primească niciun leu. Ați înțeles? Probabil că ar fi meritat să doarmă într-o cameră plătită pentru mine”.

Întrebarea a fost pusă de consilierul USR, Stelian Ene.

„Am auzit și eu că aș fi acuzat de faptul că în camera plătită din bani publici ar fi dormit și iubita mea. De parcă dacă n-ar fi dormit acolo aveați dumneavoastră de câștigat. Sau dacă a dormit acolo aveți dumneavoastră ceva de pierdut. În camera de hotel plătită în interes de serviciu pot să dorm singur sau pot să chem acolo 15 prieteni. (..) Vă mai dau un detaliu, persoana despe care se face vorbire acolo  de șase luni lucrează la acea societate pro-bono… nu a primit niciodată nimic. De altfel, am înțeles că atunci când jurnaliștii au fost acolo ea era la serviciu. Ea  muncește de dimineața până seara fără să primească niciun leu. Ați înțeles? Probabil că ar fi meritat să doarmă într-o cameră plătită pentru mine”, a răspuns primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Robert Negoiță a stat cu iubita sa la hotel de 5 stele în China, în perioada 30 noiembrie-8 decembrie 2019. Deplasarea în China s-a făcut pentru ca delegația de la AS3 Administrare Străzi S3 SRL să vadă anumite materiale care să fie aduse pentru refacerea Parcului Pantelimon.

Conform actelor pe care Libertatea le-a publicat, cazarea iubitei primarului la Hotelul Marriott din Guangzhou s-a făcut din bani publici.

Vezi aici articolul integral.

Primarul Robert Negoiță și iubita au stat la hotel de 5 stele în China, pe bani publici!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.