(VIDEO) Revoltător! Autoritățile moldovene, ceremonie de primire a ajutoarelor din România, sub un pod insalubru de la periferia Chișinăului

Foto: Ala Nemerenco / Facebook

Guvernul Republicii Moldova a organizat ceremonia de recepționare a camioanelor cu echipamente donate de România sub podul Telecentru de pe șoseaua Hâncești, potrivit unui anunț oficial.

Imaginile transmise de presa din Republica Moldova arată o zonă insalubră, plină de grafitti, într-o zonă mărginașă a capitalei Chișinău. Aici au fost primiți angajații ISU care au adus 20 de camioane cu măști, combinezoane, dezinfectanți, spirt și medicamente pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus, potrivit.g4media.

Premierul Ion Chicu, huiduit de sutele de cetățeni moldoveni strânși cu steagurile României și ale UE

Ceremonia a fost programată joi, începând cu ora 13.30, iar premierul Ion Chicu a întârziat câteva minute. La sosirea sub pod, unde îl așteptau militarii români și miniștrii Marcel Vela și Nelu Tătaru, Chicu a fost huiduit de sutele de cetățeni moldoveni strânși cu steagurile României și ale UE.

În discursul său, Chicu le-a mulțumit ”fraților români” pentru ajutorul umanitar, despre care a spus că se va transforma în ”vieți salvate”.

Foto: Ala Nemerenco / Facebook

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.