VIDEO Procurorul Teodor Niță, „campion” european la Haga pentru activitatea pe linia infracțiunilor de mediu

FOTO Focus Press

Meritele procurorului constănțean Teodor Niță, care a instrumentat multe din dosarele privind mafia gunoaielor, au fost recunoscute la nivel internațional.

În cadrul Adunării Generale a Rețelei Europene a Procurorilor pentru Mediu (ENPE) organizată la sediul EUROJUST, structură a Consiliului Europei, procurorului Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța i-a fost acordat premiul principal GAIA pentru excelenta contribuție în lupta împotriva criminalității împotriva mediului, relatează portalul Focus Press.

Evenimentul a avut loc la Haga, la sfârșitul săptămânii trecute. Procurorul constănțean Teodor Niță a fost apreciat pentru activitatea sa pe linia infracțiunilor de mediu, fiind declarat „campion european” și lăudat de Comisia Europeană.

Premiul decernat procurorului Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța confirmă aprecierea și importanța acordată de Consiliul Europei activității desfășurate de procurori în lupta împotriva criminalității ecologice împotriva mediului înconjurător.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.