luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaVIDEO| Imagini din interviul dat de Diana Șoșoacă jurnalistei din Italia și...

VIDEO| Imagini din interviul dat de Diana Șoșoacă jurnalistei din Italia și scandalul care a urmat

-

Presa italiană prezintă pe larg scandalul care a avut loc între senatoarea Diana Șoșoacă, soțul ei și echipa de jurnaliști de la Rai 1. Senatoarea este acuzată în presa din Peninsulă că a atacat și sechestrat echipa de jurnaliști, iar poliția nu ar fi oferit protecție.

Rai 1 a prezentat reportajul care începe cu imaginea unei căruțe care merge pe un drum învăluit în ceață, în timp ce jurnaliștii spun că doar o treime din populație s-a vaccinat. Echipa Rai 1 a discutat și cu medicul Adrian Marinescu, dar a vrut să afle și părerea senatoarei „no vax” Diana Șoșoacă. În biroul acesteia a avut loc scandalul care a culminat cu intervenția polițiștilor, pe care jurnaliștii italieni îi acuză că nu i-au protejat, astfel că au putut fi „eliberați” doar datorită intervenției Ambasadei Italiei la București.

Jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână.

În relatarea Rai 1 a incidentelor, jurnalista italiană discută în contradictoriu cu Şoşoacă, după care susţine că a fost închisă de aceasta în biroul din cabinetul de avocatură din Bucureşti.

La faţa locului ajung poliţiştii, senatoarea le cere acestora să-i scoată pe jurnalişti afară şi să-i percheziţioneze, după care urmează îmbrânceli. La posturile de televiziune din România, Şoşoacă a susţinut că ea şi soţul ei au fost cei agresaţi de poliţie.

De la ce ar fi pornit scandalul

Jurnalista din România care a intermediat interviul echipei Rai Uno din biroul soţului Dianei Şoşoacă spune că tot scandalul a izbucnit din cauza traducerii. Senatoarea s-ar fi lăudat, pe un ton ameninţător, că ştie şi engleză, şi italiană.

„Am fost cu o echipă de la Rai Uno Italia în calitate de fixer și traducător. La un moment dat, în timpul interviului, a vorbit în engleză inițial, la un moment dat a vrut să traduc și mi-a spus să am grijă cum traduc, pentru că va verifica și că ea știe și engleză și italiană”, a povestit jurnalista Delia Marinescu, martor în dosar.

„Atunci, reportera italiană a întrebat o dacă mă amenință. Și a spus: dacă nu vă convin condițiile, puteți să ieșiți. Ne-am ridicat să ieșim și atunci s-a răzgândit, a încuiat ușa și a chemat poliția, spunând că am intrat peste ea, fără voia ei”, a adăugat jurnalista.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...