VIDEO Amenzi uriașe pentru câțiva tineri care au ieșit să petreacă de 1 Mai

Amenzi uriașe pentru 9 tineri din județul Olt, care au ieșit la iarbă verde să petreacă de 1 mai și au pus imaginile pe Facebook. Polițiștii s-au autosesizat, iar tinerii s-au ales cu amenzi de 80.000 de lei.

Incidentul a avut loc, vineri, în comuna Osica de Sus, din județul Olt. 9 tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, au ieșit la iarbă verde să facă gratar de 1 Mai, încălcând astfel prevederile ordonanțelor militare. Ei s-au filmat în timp ce ascultă manele și au postat imaginile pe Facebook. Petrecerea le-a fost, însă, stricată de polițiști.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate 9 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore. Astfel, la data de 1 mai a.c., aceştia au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv măsura distanţării sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane. Poliţiştii au sancţionat contravenţional cele 9 persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.2/ 2020″, a precizat IPJ Olt.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.