joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVÂLCEA:  Începe dezinsecţia în Râmnicu Vâlcea

VÂLCEA:  Începe dezinsecţia în Râmnicu Vâlcea

-

Primăria Râmnicului începe dezinsecţia la sol pe spaţiile verzi de pe domeniul public al municipiului.

Municipalitatea Râmnicului anunţă că în perioada 23 – 30 iunie se vor executa tratamente la sol de dezinsecţie şi deparazitare împotriva căpuşelor şi ţânţarilor, pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public al municipiului.

În cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile, perioada pentru tratamentele de dezinsecţie şi deparazitare se va decala sau prelungi.

Produsele utilizate sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii, după cum precizează reprezentanții Primăriei.

Tratamente la sol de dezinsecţie şi deparazitare se vor efectua seara, începând cu ora 22.00.

Apicultorii şi sericicultorii de pe raza municipiului sunt rugaţi să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine şi viermii de mătase, în scopul evitării contactului cu substanţele insecticide distribuite pe zonele verzi aparţinând domeniului public, a transmis Radio România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...