USR, despre alegeri anticipate: Situaţia e foarte gravă!

Preşedintele Senatului, Anca Dragu/Facebook
Preşedintele Senatului, Anca Dragu/Facebook

Președintele Senatului, Anca Dragu, susține că în cazul în care Guvernul Cioloș nu va trece în Parlament, atunci USR este deschis la negocieri și la găsirea unei soluții pentru rezolvarea crizei politice.

„Noi am spus de la bun început că suntem deschiși la o soluție, pentru că situația este foarte gravă.

Cred că varianta alegerilor anticipate este cea mai puțin bună, dacă ne uităm și la prevederile constituționale în acest sens. Noi trebuie să găsim o soluție politică cât mai rapid și poate o vom găsi chiar săptămâna aceasta.”, a spus Anca Dragu.

Blocajul ţării

USR nu vrea sub nicio formă organizarea de alegeri anticipate în România. Anca Dragu, șefa Senatului, spune că această soluție nu e una eficientă și că e vorba de un proces greoi care ar bloca și mai tare țara.

CITEŞTE ŞI: USR a aprobat lista de miniștri a cabinetului Dacian Cioloș

„Ne așteptăm ca și liberalii sunt responsabili și să vină cu propuneri care să funcționeze. Noi suntem în faza în care avem o propunere de echipă guvernamentală și un program. Vom vedea zilele viitoare, haideți să luăm pas cu pas. Responsabilitatea nu e numai a noastră, a USR, ci și a celorlalte partide. Trebuie să spună și de ce refuză un guvern monocolor. Nu susținem această formulă și e dificil să ajungi la această soluție așa cum prevede Constituția. România poate avea un guvern cu puteri depline”, a declarat Anca Dragu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.