USR a RĂBUFNIT: E plină ţara de bădălăi! Nu jubilați

Emanuel Ungureanu

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut, duminică seară, de DNA, după ce a fost într-un dosar de dare de mită şi trafic de influenţă. Deputatul USR Emanuel Ungureanu susține că țara „e plină de bădălăi”, el fiind sceptic în privința actului de justiție din acest caz.

CITEŞTE ŞI: Propulsat de PSD, Bădălău lăsat din braţe: Să-şi dea demisia!

„Scapă și domnul „doctor” Bădălău?

Pesedistul Bădălău a fost arestat de DNA. El este acuzat că ar fi dat mită si ar fi comis și trafic de influență.

„L-a dat în gât” un primar penelist nemulțumit probabil de comisionul mic de 7%.

Nu jubilați însă, Bădălău este din Giurgiu, acolo a fost achitat de curând un alt pesedist, Beuran, acuzat tot de luare de mită, după ce o colegă doctor i-ar fi dat un plic prea mic pentru un post prea mare.

Bădălău este un fruntaș pesedist, cu un doctorat în economie și 3 masterate, TOATE făcute în timp ce era mare politician și fanul lui Dragnea și Ciolacu.

Țara e plină de bădălăi și sistemul judiciar face parte tot din țara lui Bădălău. Mai greu cu speranța”, a spus Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Acuzaţii

Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar promis, în total, 170.000 de euro primarului unei comune pentru a oferi un contract unei firme administrate de o rudă a sa şi a continua să facă plăţi acelei societăţi, în cadrul unui alt contract, chiar şi pentru lucrări neconforme.

Alături de Bădălău a fost reţinut şi reprezentantul unei firme. Curtea de Conturi a transmis că susţine actul de justiţie şi îşi exprimă încrederea că autorităţile competente vor soluţiona acest caz în conformitate cu prevederile Constituţiei şi cu reglementările incidente. Instituţia precizează că membrii Curţii şi auditorii publici externi sunt suspendaţi din funcţii în momentul trimiterii în judecată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.