Unul dintre poliţiştii torţionari de la Secţia 16 a bătut un martor pe holurile Tribunalului

La Tribunalul București a avut loc azi, un nou termen, în procesul în care mai mulți polițilti sunt acuzați de fapte cu violență. Cunoscut sub numele de „lotul torționarilor”, procesul se desfășoară cu părțile vătămate prezente la fiecare ședință.

CITEŞTE ŞI: Scandal URIAŞ în USR. Un europarlamentar şi-a dat demisia: Direcţia actuală a formaţiunii politice este greşită!

Unul dintre cei acuzați, agentul de poliție Viorel Șeicaru este acuzată că l-a agresat fizic pe tatăl unei a dintre victimele polițiștilor. Victima lui Șeicaru are calitatea de parte vătămată în acest proces.

O ambulanță a fost chemată la Tribunalul București pentru a-l transportat pe Ghiorghe Ghiorghe, la spital, după ce a fost lovit de către agentul de poliție Șeicaru. Ghiorghe acuza dureri puternice în zona spatelui.

„Având în vedere că polițistul Șeicaru este sub control judiciar, vom depune o nouă plângere pentru loviri și alte violențe și riscă, la termenul viitor sau mai devreme, să fie din nou arestat. Bomba din dosar constă și în faptul că doi dintre polițisti deja și-au recunoscut faptele”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă părțile vătămate.

Bătaia mortală din pandemie

În 2020, nouă polițiști de la Secția 16 din București au fost acuzați că i-au legat cu cătușele pe doi tineri, care au avut curajul să le spună acestora că nu poartă măști de protecție, în condițiile în care acest lucru era obligatoriu, din cauza pandemiei.

După acest episod, cei doi tineri au fost duși la marginea unei păduri din zona Capitalei, unde au fost bătuți cu bestialitate, apoi li s-a pulverizat spray lacrimogoen în ochi pentru a nu mai putea să găsească drumul spre casă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.