Un tată din Galați a primit 7.000 lei despăgubiri pentru că fosta soţie îl scuipa și umilea în faţa copiilor

Un bărbat din Galați a obţinut, printr-o decizie a Judecătoriei Galați, de la fosta soţie despăgubiri în valoare de 7.000 lei, din care 3000 de lei daune morale. Instanța arată că femeia l-ar fi denigrat, umilit și acuzat de pedofilie în faţa celor doi copii minori, dar și în spațiul public. Decizia nu este definitivă.

Potrivit Clujust.ro, încă din 2014, ea „manipulează şi alienează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei.

Reclamantul a precizat că de fiecare dată când se prezenta la domiciliul fostei soții pentru a a lua copii în week-end sau în vacanțe, aceasta „îl umilea și folosea un limbaj vulgar, adresându-i injurii, scuipându-l și adoptând tot felul de atitudini specifice persoanelor cu grave dereglări și tulburări mintale, în fața copiilor”.

„Tatăl a solicitat, printre altele, și acordarea de daune morale în valoare de 3.000 de lei prilejuite de defăimarea și denigrarea imaginii acestuia în societatea civilă, prin acuzații de pedofilie și instigare a părinților, pe domeniul public, în parcul de joacă al copiilor din Micro 19-Galați-în data de 09.07.2015, precum și denigrarea sa în Piața Publică din Micro 19-Galați din data de 03.08.2014, când a fost scuipat și jignit în fața copiilor”, se arată în motivarea instanței.

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2003-2-13, iar din căsătorie au rezultat doi copii.

Citeștea textul integral AICI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.