Un tânăr român din Italia a fost executat. A fost invitat la o emisiune de televiziune să-și spună povestea | VIDEO

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un tânăr român de 30 de ani, Adrian Pascu, rezident în Italia, a fost împușcat mortal în holul blocului din cartierul Primavalle din Roma. Alarma a fost dată de vecini, care au descoperit cadavrul în fața liftului.

Una dintre ipotezele anchetatorilor este că românul ar fi fost ucis de un asasin plătit, care ar fi folosit o armă cu amortizor. Tânărul de 30 de ani, care avea antecedente penale pentru furt și droguri, a fost ucis cu trei focuri de armă în abdomen, trase de la mică distanță.

Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au descoperit lângă cadavru trei cartuşe, examinate acum de criminaliști, pentru a afla dacă aparțin unui lot de muniție folosit deja la comiterea altor infracțiuni.

Poliţiştii nu exclud nicio pistă, scrie Roma Today. De la un atac legat de un eventual trafic ilegal cu droguri, până la o răzbunare din motive personale.

„Am ajuns în Italia, la Milano, când aveam 13 ani, m-am trezit cu prieteni care comiteau infracțiuni și am început și eu să fur”, mărturisea românul în 2014, invitat fiind la emisiunea Siamo noi de la Tv2000, unde şi-a spus povestea.

„Am fost arestat prima dată în 2008, nu puteam înțelege ce se întâmplă, ce făceam acolo. Apoi m-am dus la Potenza și la Roma, unde m-au arestat din nou. În centrul de detenţie pentru minori Casal del Marmo am avut norocul să întâlnesc un preot, nici măcar nu înțelegeam limba. Am terminat clasa a opta la închisoare. Mă gândeam ce să fac în continuare, când am ieșit nu aveam un punct de pleacare. Am învățat să fiu pizzar şi am ieșit cu zece luni mai devreme. Am reușit să mă întorc în societate şi le-am arătat oamenilor că pot avea încredere în mine, că sunt mai bun decât înainte. Mai calm și mai îngrijit. Mi-am luat viața înapoi. Azi renasc, visez să deschid o afacere și să lucrez, sunt mult mai bine”, spunea Adrian la emisiunea TV, când avea 23 de ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.