joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaUn şofer român de TIR a devenit erou în Italia: A salvat...

Un şofer român de TIR a devenit erou în Italia: A salvat o fetiţă de la moarte!

-

Un şofer român de TIR a devenit erou în Italia, după ce a salvat o fetiţă de la moarte.

CITEŞTE ŞI: MAE, alertă pentru călătorii în Italia: Traficul va fi paralizat!

Micuţa, fiica unor români stabiliţi în Castel San Giovanni, a fost la un pas să fie spulberată de o maşină. Întregul incident a fost povestit mama victimei şi a fost distribuit de un alt tirist român, pe Facebook.

Adi Rusu a devenit erou pentru o familie de conaţionali. Bărbatul a sărit în faţa unei maşini pentru a salva o fetiţă. „Suntem familia Băcăoan și după multele căutări și foarte multe îndrumări din partea prietenilor și colegilor soțului meu am reușit și noi să intrăm în curtea dumneavoastră… Suntem din Adjud, Vrancea, dar stabiliți în Italia (loc. Castel San Giovanni, provincia Piacenza) unde avem o mică afacere (Bar-Trattoria).

Ieri, în jurul orelor 15:00, în fața barului s-a oprit această minune de om. A intrat în bar, a comandat un dublu espresso și trei pachete de țigări, bineînțeles că a plătit. Eram în bar cu soțul și fetița. La un moment dat, cu activitatea aferentă, fetița nu mai era lângă mine și văzând ușa larg deschisă de la bar m-am gândit că e cu taică-su pe afară. De unde??? Apoi, deodată, se aude un zgomot asurzitor de mașină care demarează în trombă, ceva puternic, se auzea zgomotul specific vitezei excesive”.

Cum a prins fetiţa

Femeia povesteşte că bărbatul „pur și simplu s-a aruncat în aer, a plonjat prinzându-mi fetița care era în stradă, după care, tot de-a rostogolul, până în partea cealaltă a drumului. Am înlemnit!!! Am ieșit urlând din bar, imediat ajunsese și soțul.

Fetița avea mici zgârieturi și speriată maxim, iar pe el l-a atins oglinda acelei mașini. Rămăsese acolo, jos, cu fetița în brațe, plini de praf, desculț și unul din brațe îi sângera foarte tare.În cele din urmă, și-a rupt bluza de pe el ca să se bandajeze cumva. L-am întrebat cum îl cheamă și cum putem să-i mulțumim în vreun fel, dar nu a spus decât atât: sunt un om printre oameni și nu vreau decât să aprindeți o lumânare pentru sănătate și pace.

Se grăbea să ajungă la descărcare și în cele puține cuvinte cât am vorbit ne-am îmbrățișat în semn de mare mulțumire. Și a plecat!! Săracu, nu a mai băut nici cafeaua și a uitat și țigările și portofelul cu actele.

Poliția a văzut absolut toată scena pe camerele de supraveghere instalate, iar după terminarea cercetărilor ne vor da și nouă înregistrările. Au spus că dacă nu era rapid eroul nostru mașina îi omora pe amândoi, dar a fost extrem de rapid! Nici ei n-au mai văzut asemenea act de curaj! Soțul meu mi-a spus că îl știe și că e foarte cunoscut și că e în persoana domnului Adi Rusu. Ulterior am identificat persoana văzând această fotografie. Ce om…

Eroul familiei

Datorită actului său de curaj încă mai suntem părinți, ca să nu mai vorbim de fetița care mi-a spus că ea nu a știut că Iron man lucrează pe camion… Nici nu mai știam dacă să râd sau să plâng ….însă un lucru este sigur: rămâi EROUL familiei noastre pe veci!

Astăzi, tot cu mult ajutor din partea multor prieteni, am reușit să luăm legătura cu dumnealui și când consideră de cuviință o să dăm Cezarului ce e al Cezarului! Adi Rusu, Iron man-ul fetitei mele! Ești fantastic, omule! Ne închinăm cu stimă și deosebită admirație”, conchide femeia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...