Un șef de Poliție Locală a intrat cu automobilul în doi pietoni

Adjunctul șefului Poliției Locale Slatina a rămas fără permis de conducere după ce a lovit cu mașina doi pietoni. În plus, polițistul local va avea de dat explicații procurorilor deoarece pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, citați de Mediafax, doi pietoni traversau regulamentar o stradă din Slatina în momentul în care au fost loviți de mașina condusă de Ilie Scaete, directorul adjunct al Poliţiei Locale Slatina. Accidentul  s-a petrecut, luni, pe bulevardul A.I. Cuza, în faţa Bibliotecii Judeţene Ion Minulescu. Victimele, în vârstă de 15 ani și de 34 de ani, au fost transportate la spital.

„Un bărbat de 55 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul. Slatina, în dreptul Bibliotecii judetene nu ar fi acordat prioritate de trecere faţă de două persoane, una de 15 ani, din comuna Rusăneşti, şi alta de 34 de ani, din comuna Vădastra, acroşând cele două persoane. Victimele au fost conduse chiar de şofer la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Șoferul a rămas fără permis auto și a primit dovadă de circulaţie valabilă 15 zile, cu drept de prelungire. De asemenea, polițiștii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here