Un primar din Dâmbovița își evaluează subalternii cu ajutorul localnicilor

Foto, chestionar. Sursa. Facebook
Foto, chestionar. Sursa. Facebook

Primarul unei localități din județul Dâmbovița a luat o inițiativă inedită. El a decis să apeleze la ajutorul locuitorilor pentru a evalua activitatea angajaților instituției pe care o conduce.

Este vorba de Emanuel Spătaru, edilul comunei Răzvad, care le-a cerut localnicilor să completeze un formular cu întrebări care l-ar putea ajuta să îmbunătățească modul de lucru dintre angajații Primăriei și localnici.

„Dragii mei,
Pentru că vreau să îmbunătățim modul de lucru dintre dumneavoastră și angajații primăriei, de astăzi, veți găsi la intrare, un scurt chestionar care mă va ajuta să evaluez și să îmbunătățesc modul de lucru al colegilor din primărie! Pentru a face lucrul acesta, am nevoie de ajutorul dumneavoastră, completând acest formular!O zi frumoasă!!!”, a scris primarul pe pagină sa de Facebook.

El a postat și chestionarul cu întrebările la care urmează să răspundă oamenii, cum ar fi care sunt problemele pentru care au venit la sediul instituției, acordarea unei note pentru modul în care le-a fost rezolvată doleanța, evaluarea modului în care angajații instituției le-au soluționat problema.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.