Un polițist de la Serviciul Criminalistică Galați a fost rănit în timp ce făcea o expertiză la o armă

Politista
Politista sursa foto pixabay

Un polițist de la Serviciul Criminalistică din cadrul IPJ Galați a fost rănit, în timp ce făcea o expertiză la o armă. El a suferit o fractură la un deget al mâinii stângi și a fost operat la Spitalul Județean de Urgență din Galați.

Potrivit Poliției Galați, un „polițist de 33 de ani, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciul Criminalistic, în timp ce efectua la locul de muncă o expertiză criminalistică la o armă neletală, cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, pe care o manevra la rece (fără proiectilul metalic tip alică) și care prezenta defecțiuni și avea un sistem atipic la sistemul de siguranță, s-a accidentat la degetul arătător de la mâna stângă, în momentul în care arma s-a rabatat automat”.

Polițistul a anunțat incidentul șefului, iar apoi s-a deplasat la secția de primiri urgențe din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență în vederea acordării de îngrijiri medicale.
„Întrucât acesta a suferit o fractură prin strivire a degetului a fost supus unei intervenții chirurgicale, după care a rămas internat până în data de 06.12.2023, când a fost externat”, a transmis IPJ Galați.
Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați, împreună cu un expert criminalist și responsabilul pe linie de securitate și sănătate în muncă, au efectuat cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest incident în cadrul dosarului penal întocmit pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.