Un pensionar a vrut să îşi dea foc în faţa Ministerului Muncii. Violeta Alexandru: „Nu asta este soluția să ne dăm foc!”

Incident în fața Ministerului Muncii. Jandarmii și polițiștii au intervenit de urgență pentru a opri un pensionar, care intenționa să își dea foc. Potrivit polițiștilor, hainele pe care le purta bărbatul emanau un puternic miros de benzină și asupra sa au fost găsite o brichetă și un recipient cu lichid inflamabil.

„Astăzi, în jurul orei 12. 00, jandarmi și polițiști aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au imobilizat, în fața sediului Ministerului Muncii, un bărbat ce intenționa să își provoace leziuni. Hainele cu care era îmbrăcat emanau un puternic miros de benzină și asupra sa au fost găsite o brichetă și un recipient cu lichid inflamabil. Bărbatul a fost preluat și condus la sediul subunității de poliție, competentă teritorial. A fost solicitat sprijin medical de specialitate pentru evaluarea persoanei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Reacția Ministrului Muncii:„Nu asta este soluția să ne dăm foc!”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru,  a reacționat după ce un pensionar a încercat să își dea foc în fața instituției. Aceasta a venit la sediul instituției pentru a se asigura că totul este bine și a subliniat că „nu este o soluție să ne dăm foc”.

„M-a interesat ca sa fi domnul în regulă. Este o persoana cu care am avut o convorbire telefonica. Mă duc să mă documentez, să văd care este situația în detaliu. Reclamă faptul că una din hotărârile judecătorești câștigată nu a fost pusă în aplicare. Ceea ce m-a interesat este ca sănătatea dânsului să fie în regulă și am venit să mă asigur că așa stau lucrurile(…)Ceea ce vreau eu de la angajații Caselor de Pensii este să se discute cu acești oameni. În momentul în care se refuză un dialog, oamenii se încarcă și caută soluții de a-și exprima dorințele. Nu asta este soluția să ne dăm foc. Important este să păstrăm un canal de dialog și mă voi asigura că așa se întâmplă”, a spus Violeta Alexandru, potrivit Realitatea.net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.