Un pacient infectat cu COVID s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul doi al unui spital

sursa foto: Institutul Matei Bals, Facebook
sursa foto: Institutul Matei Bals, Facebook

Un bărbat, de 51 de ani, infectat cu Covid-19 și internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, s-a aruncat pe geam de la etajul 2 al clădirii. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă la scurt timp a decedat din cauza rănilor suferite.

Medicii de la “Matei Balş” au anunțat incidentul într-un comunicat de presă. Specialiștii avertizează asupra riscului de depresie la pacienţii cu COVID-19.

”Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București.Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorității  Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)”, se arată în comunicat al unității medicale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.