Un german spune că românii sunt vinovați pentru mezeria din orașul său

FOTO: Hans/Pixabay.com
FOTO: Hans/Pixabay.com

Un locuitor din orașul Salzgitter din Germania acuză vecinii săi de naționalitate română pentru faptul că nu separă gunoiul aruncat zilnic, cauzând refuzul companiei de salubritate de a-l ridica și acumularea gunoiului în oraș. Autoritățile și poliția sunt conștiente de această situație, dar nu iau nicio măsură.

Bărbatul a observat de luni de zile cum se degradează cartierul și întregul său oraș din regiunea metropolitană Hanovra-Brunswick-Göttingen-Wolfsburg din cauza gunoaielor care se întâlnesc la tot pasul.

Când bărbatul iese la plimbare cu câinele său, nu mai este deloc la fel de distractiv ca înainte. „Cartierul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Au venit mulți români – și, din păcate, unii dintre ei s-au purtat destul de greșit, ca să zic așa”, a declarat el pentru News38.

Bărbatul a subliniat în repetate rânduri că nu este vorba despre faptul că vecinii săi sunt străini. El este pur și simplu preocupat de comportamentul lor și se îndoiește că vecinii săi români chiar vor să se integreze. „Se comportă total rău”, a explicat el.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.