Un bărbat, surprins când fura dintr-o poşetă în capelă: Şi-a făcut cruce şi a plecat!

Un bărbat aflat în capela Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura din poşeta unei femei, apoi şi-a făcut cruce şi s-a aşezat pe un scaun, pentru câteva secunde.

Femeia a făcut plângere, iar poliţiştii încearcă să îl identifice pe bărbat.

CITEŞTE ŞI: Alertă de la Poliţie. Atac cibernetic URIAŞ pe telefoanele mobile!

Imaginile au fost făcute publice de preotul care slujeşte în capela Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Dorian Oprişor. În aceste imagini se vede cum o femeie şi-a lăsat poşeta în apropierea altarului şi s-a dus să se roage, moment în care un bărbat s-a apropiat de geanta lăsată nesupravegheată, din care a luat un telefon şi bani.

Femeia a depus plângere la Poliţie

După ce a furat, hoţul şi-a făcut cruce şi s-a aşezat timp de câteva secunde pe un scaun în capelă, apoi a ieşit.

„Astăzi (miercuri – n.r.), din capela cu hramul Sfântul Mina din curtea Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” din Timişoara, în jurul orelor 16:31, acest individ a furat din poşeta unei credincioase un telefon şi portofelul cu acte si bani. Vom depunde plângere şi la poliţie. Dacă între timp cunoaşteţi pe acest individ, va rugăm să ne ajutaţi să îl identificăm. Sfântul Mina să vă răsplătească!”, a scris pe Facebook preotul Dorian Oprişor.

Ulterior, femeia păgubită a depus plângere la Poliţie, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt, urmând să facă cercetări pentru a-l identifica pe hoţ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.