Un băiat de 13 ani a agresat trei membri ai unei familii care i-au spus să dea muzica mai încet

FOTO: fsHH/Pixabay.com
FOTO: fsHH/Pixabay.com

Mama, tatăl şi fiica au fost bruscaţi de un băiat de 13 ani. Ei l-au atenţionat să dea muzica mai încet, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Cei trei membri ai familiei s-au dus acasă la băiatul care locuia în apropierea casei lor. Ei  i-au spus că muzica este dată prea tare. Supărat, copilul i-a înjurat şi i-a lovit, fiind ajutat şi de tatăl lui.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Faţă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iana, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat verificări. Minorul a fost internat temporar într-un centru al instituţiei, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.