Umaniștii au decis să meargă pe cont propriu la alegerile din 2024

Piedone

Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a decis să meargă pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024. Anunțul a fost făcut la Arad chiar de președintele partidului Cristian Popescu Piedone.

Ținta pe care umaniștii și-au propus-o este de 7%. „Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal a decis cu largă majoritate să meargă pe cont propriu la alegerile din anul electoral 2024. De asemenea, umaniștii și-au propus să obțină la alegerile de anul viitor minimum 7% din voturile românilor”, se arată într-un comunicat de presă al PUSL.

„Anul viitor vom intra în lupta politică pe liste proprii, prin propriile forțe și pe propriile picioare. Pentru a atinge acest obiectiv e nevoie de multă muncă, iar succesul ne va asigura un rol determinant în structurile administrative ce vor guverna țara pentru viitorii patru ani. PUSL are politici publice bazate pe valorile sale, pe valori și principii umaniste. Trebuie doar să spunem și să demonstrăm românilor că avem grijă, că avem soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru viața de zi cu zi a tinerilor și seniorilor noștri. Și îi vom convinge pe români! Pentru că avem demnitate, onoare și curaj!”, a declarat președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.