miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUluitor!Patru cetățeni străini care lucrau la o fabrică din Dâmbovița, infectați cu...

Uluitor!Patru cetățeni străini care lucrau la o fabrică din Dâmbovița, infectați cu coronavirus

-

Patru noi cazuri de infectări de cetățeni de naționalitate străină, confirmați cu coronavirus s-au produs în localitatea din Dâmbovița.

Acest lucru după ce trei membri ai unei familii din comuna dâmbovițeană Tărtășesti au fost confirmați cu coronavirus,  anunțul fiind  făcut de primarul localității, pe pagina sa de Facebook.

Anunțul a fost făcut tot de primarul  Cristian Tudorache , care a precizat pe Facebok faptul revine cu vești nu tocmai bune!

Trei membri ai familiei din comuna dâmbovițeană Tărtășesti au fost confirmați cu coronavirus, postarea fiind făcută  pe Facebook de primarul comunei, acum trei săptămăni.

 „Dragii mei!

Din păcate, inevitabilul s-a produs!Țin să vă anunț că avem primele cazuri confirmate de coronavirus în comună noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile că atare. Acum, mai mult că oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria.Avem nevoie de voi mai mult că oricând! Cu calm, rațiune și multă grijă, vom trece cu bine peste asta. Vă promit!Panică nu cred că ajută acum!!
Primarul Cistian Tudorache a revenit azi cu noi detalii în cursul zilei de luni.

Patru cetățeni de naționalitate străină, confirmați cu coronavirus

„Dragii mei!.Revin cu informații și precizări asupra cazurilor de covid19 confirmate pe rază comunei noastre.Din PĂCATE revin cu vești nu tocmai bune!Numărul celor depistați pozitiv au crescut cu încă patru cazuri.Din fericire,dacă pot spune așa, toate aceste cazuri sunt depistate la cetățeni de naționalitate străină. Angajați ai SC Dentaș România SRL.Toate cele șapte persoane depistate sunt internate în spitale de specialitate. Iar persoanele cu care au intrat în contact sunt toate în izolare.Împreună cu toate organele competențe din județul nostru: DSP, CJD, Prefectură, Poliție,gestionăm cu toată seriozitatea această situație de criză neplăcută pentru toți. Cu calm, rațiune și multă grijă, vom trece cu bine peste asta. Vă promit!Panica nu cred că ajută acum!#FărăPanică#MultăGrijă#CURAJ#stămacasă„, a postat primarul pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...