miercuri, iunie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUPDATE. S-a ajuns la o înțelegere: Metrorex își va plăti datoriile, iar...

UPDATE. S-a ajuns la o înțelegere: Metrorex își va plăti datoriile, iar trenurile vor circula

-

Compania Alstom, furnizor de servicii de întreţinere, a notificat Metrorex pentu plata unor facturi restante de 132 de milioane de lei și a amenințat că dacă plăţile nu vor fi făcute, firma îşi va reduce activitatea de săptămâna viitoare.

Metrorex nu a mai făcut plăţi din octombrie anul trecut pentru serviciile de mentenanţă prestate de Alstom. După apariția în presă a informațiilor legate de întreruperea serviciilor de mentenanță asigurate de Alstom trenurilor de metrou,Metrorex a venit cu precizări.

„Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a avut discuții cu directorul general al Alstom, Gabriel Stanciu, și au concluzionat că serviciile nu se vor suspenda începând de luni, așa cum apare în presă, urmând ca împreună să identifice soluții pentru rezolvarea acestei situații.

Totodată, reprezentanții celor două instituții au stabilit că plata primei tranșe, de 25 milioane lei, să se facă în perioada imediat următoare, urmând că diferența să se plătească eșalonat până la sfârșitul anului. În sensul celor precizate, asigurăm publicul călător că serviciile de mentananță nu vor fi întrerupte, iar circulația trenurilor de metrou nu va fi afectată”, se arată într-un comunicat de presă al Metrorex.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...