Udrea a început să plângă în sala de judecată: Sunt singura femeie între zeci de bărbaţi în arest! Este o toaletă comună

Elena Udrea rămâne în arest. Decizia a fost luată de judecătorii din Bulgaria, la finalul unui nou termen în care Elena Udrea a început să plângă şi le-a cerut magistraţilor să o lase să îşi vadă fetiţa.

Elena Udrea a declarat miercuri, după ce a fost audiată de magistrații bulgari, că „justiția din România are probleme grave care ar trebui remediate” și a susținut că acesta este motivul pentru care „în toate țările din Europa” solicitările românești sunt respinse.

A fugit din România

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul Gala Bute. A fost prinsă de poliția bulgară în apropiere de granița cu Grecia. Justiția bulgară a decis ca Udrea să fie arestată preventiv.

La un moment dat, în timp ce era audiată, Elena Udrea a început să plângă.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea rămâne fără titlul de cetăţean de onoare! Scandal în şedinţa Consiliului: Când a căzut, toţi dau în ea!

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a mai declarat Elena Udrea.

Magistrații bulgari amână decizia privind extrădarea Elenei Udrea pentru 8 iunie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here