Trei primari într-o celulă din „Beciul Domnesc”. Marian Vanghelie, Radu Mazăre şi Florin Frăţică împart aceeaşi încăpere

celulăÎn arestul Poliţiei Capitalei, denumit plastic de Radu Mazăre „Beciul Domnesc”, există o celulă în care sunt „cazaţi” trei primari.

Este vorba de edilul Sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie, cel al Constanţei, Radu Mazăre, şi de primarul comunei argeşene Bradu, Florin Frăţică.

Atât Vanghelie, cât și Mazăre au fost suspendați luni din funcția de primar. Marian Vanghelie se află în arestul central al Poliției Capitalei de mai bine de trei săptămâni.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis pe 14 martie arestarea preventivă a primarului Marian Vanghelie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5. Marian Vanghelie este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

Radu Mazăre, arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-ar fi sprijinit în obținerea de autorizații, a fost suspendat luni de către prefectul județului Constanța din funcția de primar, pe care o ocupă de 15 ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.