miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTraian Berbeceanu, numit în funcția de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu, numit în funcția de prefect al Capitalei

-

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial.

„Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în hotărârea de guvern publicată în Monitorul Oficial.

Traian Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu. Acesta a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Cojanu a fost demis după mai multe declarații pline de neconcordanțe la televizor prvind numărul de cazuri COVID în București.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Gheorghe Cojanu se numește în funcția publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în aplicarea mobilității înalților funcționari publici”, se precizează în document.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...