joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaTragica poveste a unei badante românce din Italia și a fiului ei...

Tragica poveste a unei badante românce din Italia și a fiului ei de 6 ani

-

Pe 13 decembrie 2020, Elena Cătălina Pânzaru, în vârstă de 36 de ani, și fiul ei, Francesco, în vârstă de 6 ani, au fost găsiți fără suflare într-o cameră a parohiei San Martino din Velletri, regiunea Lazio.

În dimineața următoare, o persoană la care lucra ocazional a încercat să o contacteze, dar aceasta nu răspundea la telefon, motiv pentru care au fost alertate forțele de ordine, potrivit Il Messaggero. Oamenii legii au constat că au murit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon.

Până acum, anchetatorii nu au permis familiei să aducă trupurile în țară, pentru înmormântare și le-au reținut la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata.

Elena lucra ca îngrijitoare de bătrâni în Italia, iar la un moment dat a rămas fără serviciu. Pentru că nu mai avea bani să plătească chiria s-a cazat în parohia San Martino, care se află în administrarea Asociației San Girolamo Emiliani. Peste noapte, pentru a se încălzi, Elena a aprins o sobă pe gaz. Rămasă fără oxigenul necesar arderii, flacăra s-a stins repede, iar gazul i-a asfixiat pe femeie şi pe fiul acesteia. 

Elena este originară din localitatea Udești, județul Suceava, iar mama și frații ei așteaptă ziua în care vor putea să aducă trupurile celor doi acasă, pentru a-i înmormânta. Familia a ajuns și victima unor escroci care au organizat pe Facebook o strângere de fonduri, susținând că nu are bani să le repatrieze trupurile celor doi.

„Noi am plătit totul încă din luna decembrie, dar nu i-am putut aduce acasă pentru că ancheta a durat foarte mult. Sperăm să se rezolve totul pentru că mama suferă foarte mult că nu poate să o înmormânteze. Și parcă nu era totul destul, niște tipi din Constanța au făcut un cont fals pe Facebook prin care solicitau ajutor pentru aducerea celor două sicrie acasă. Am anunțat că datele sunt false, iar noi nu cerem nimic”, a povestit Emanuel P., fratele femeii decedate, pentru ziarul Obiectiv de Suceava.

Cum arată unul dintre mesajele false postate în numele familiei, fără să fi cerut acest lucru:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...