Tragedie șocantă la Galați!

Crima intre iubiti

O femeie a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de soţul său, găsită căzută pe o stradă din municipiul Galaţi. După ce a agresat-o, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat spre vama Giurgiuleşti, unde s-a ciocnit cu un TIR staţionat şi al cărui şofer, de cetătenie ucraineană, dormea. În urma impactului, bărbatul din Galaţi a decedar.

 Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată,  joi noaptea, prin 112, despre faptul că pe o stradă din municipiul Galaţi o femeie este căzută la pământ, fiind probabil victima unei agresiuni.
”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din cercetări a reieşit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soţul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor – înţepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată sursa citată, potrivit digi24.ro.

 Potrivit poliţiştilor,, după ce şi-a agresat soţia, bărbatul a plecat cu un autoturism către vama Giurgiuleşti. Pe fondul neatenţiei, el  s-a ciocnit cu un TIR a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, staţionată, în urma impactului, bărbatul pierzându-şi viaţa. Şoferul TIR-ului staţionat, cetăţean ucrainean, care dormea când maşina a fost lovită, a fost rănit. În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.