Tragedie pe șosea. Doi pompieri au murit striviți în mașina intrată sub un TIR

Foto,Smurd
Foto,Smurd

Doi pompieri au murit pe șosea, striviți în mașina intrată sub un TIR, în Caraș-Severin. Cei doi, din Mehedinti , n-au avut șanse să supraviețuiască impactului.

Accidentul grav de circulație s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe DN 68, în localitatea Băuțar, din județul Caraș-Severin.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:26, pe DN 68, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. “În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă. El a intrat în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani”, a declarat Boeru, potrivit stiripesurse.ro

Ambii pasageri erau subofițeri ai ISU Mehedinți


 Poliția a mai transmis că ambii pasageri erau subofițeri ai ISU Mehedinți și locuiau în Drobeta Turnu Severin. Colegii pompierilor morți au transmis un mesaj:

#ZI NEAGRĂ pentru pompierii mehedințeni

Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața. Ca urmare a unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.

Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI. Care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor. Nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate. Reușind să redea speranță celor aflați la nevoie, Mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – “VIAȚA” . Atât pe timpul intervențiilor. Cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.

Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate . Ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.