Traficul trenurilor între staţiile Drobeta Turnu Severin şi Valea Albă, oprită, din cauza vremii nefavorabile

Circulaţia trenurilor între staţiile Drobeta Turnu Severin şi Valea Albă este oprită din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, din cauza unor probleme la infrastructura feroviară cauzate de vremea nefavorabilă. Pasagerii au fost transbordaţi cu maşinile, potrivit g4media.ro.

Echipele de intervenţie ale CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate şi remedierea deranjamentului produs. Personalul feroviar intervine pentru reparaţii la firul de contact pe 5 intervale de statii, de la Dr. Tr. Severin la Prunişor.

Din cauza vremii nefavorabile, în cursul nopţii s-au înregistrat deranjamente la linia de contact, implicit la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Până la finalizarea remedierii deranjamentului, CFR SA asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe distanţa Drobeta Turnu Severin- Prunişor pentru trenurile afectate. Pasagerii a trei trenuri de călători au fost transbordaţi până acum. CFR Călători asigură garnituri suplimentare pentru preluarea călătorilor transbordaţi şi continuarea parcursului feroviar spre Timişoara – Budapesta, respectiv Bucureşti – Constanţa. În staţia Craiova, CFR Călători oferă pasagerilor apă şi produse preambalate pentru unele trenuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.