TIR încărcat cu articole second hand trimise din Germania,  întors de la vama Petea

Coada de TIR-uri. Sursa foto: observatornews.ro
Coada de TIR-uri. Sursa foto: observatornews.ro

Un TIR încărcat cu 10 tone de articole second hand trimise de la o societate din Germania spre o firmă din Suceava a fost întors de la vama Petea.

Nu a fost permisă intrarea lui în ţară deoarece nu au fost supuse operaţiunilor de curăţare, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, potrivit g4media.ro.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un automarfar, un cetăţean român în vârstă de 44 de ani. Acesta transporta articole second-hand de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din judeţul Suceava. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de articole, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României întrucât nu sunt îndeplinite condiţiile legale (produsele nu au fost supuse operaţiunilor de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie)”, precizează sursa citată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.