Teodorovici: PSD este de vânzare

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici  a declarat marți seară, că PSD nu este de vânzare. Teodorovici a mai declarat că nu a discutat cu Marcel Ciolacu și că nu există preț pentru a vinde sau pentru a cumpăra Partidul Social Democrat.

„Când am ajuns eu, dânsul pleca. M-ar fi jignit. Cred că știu foarte bine toți colegii mei din partid și toți cei care mă cunosc că nu se poate vinde un vot pe care l-ai primit. PSD nu este de vânzare. Nu există preț pentru a vinde sau pentru a cumpăra Partidul Social Democrat”, a spus Eugen Teodorovici, întrebat dacă a discutat cu Marcel Ciolacu și dacă acesta i-a făcut vreo propunere.

 Președintele executiv al PSD a declarat  că nu își va da demisia, deoarece acest lucru ar însemna lipsă de respect pentru colegii care l-au susținut în Congres.

„Am spus-o clar că nu. În viață îmi place competiția și concurența. Sunt votat de un număr important de colegi din Congres și cred că ar fi o lipsă de respect față de acest vot. Eu niciodată nu am cedat în fața unor competiții și cred că este statutar și e un bun exemplu dat de noi față de întreaga țară, că respectăm ceea ce am aprobat în Congres, adică statutul”, a spus Teodorovici

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.