Teatrul Naţional Bucureşti, reinaugurat după marea renovare

beneficii electorale

Teatrul Naţional BucureştiTeatrul Naţional Bucureşti a fost reinaugurat luni, după ce clădirea s-a aflat pe parcursul mai multor ani într-un amplu proces de renovare. 

Directorul TNB, Ion Caramitru, a precizat că primul spectacol pe scena Sălii mari va avea însă loc „puțin mai târziu”, pentru că este nevoie de utilarea tehnică a scenei.

„Lucrarea este în faza de încheiere contract pe 30 noiembrie. Ce ați văzut acum este anticamera momentului în care trebuie să preluăm de la constructor pe 30 noiembrie, să facem recepția. Orice recepție e cu minusuri și plusuri, cu posibilități de remediere. Conform legii, încă trei luni constructorul poate continua și remedia ceea ce la recepție vom putea noi să cerem. Primul spectacol pe scena Sălii mari va avea loc puțin mai târziu, pentru că utilarea tehnică a scenei trebuie făcută în detaliu”, a explicat Caramitru.

La evenimentul de luni au fost prezenţi premierul Victor Ponta, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și fostul ministru al Culturii Kelemen Hunor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here