miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTeatrul Naţional Bucureşti, reinaugurat după marea renovare

Teatrul Naţional Bucureşti, reinaugurat după marea renovare

-

Teatrul Naţional BucureştiTeatrul Naţional Bucureşti a fost reinaugurat luni, după ce clădirea s-a aflat pe parcursul mai multor ani într-un amplu proces de renovare. 

Directorul TNB, Ion Caramitru, a precizat că primul spectacol pe scena Sălii mari va avea însă loc „puțin mai târziu”, pentru că este nevoie de utilarea tehnică a scenei.

„Lucrarea este în faza de încheiere contract pe 30 noiembrie. Ce ați văzut acum este anticamera momentului în care trebuie să preluăm de la constructor pe 30 noiembrie, să facem recepția. Orice recepție e cu minusuri și plusuri, cu posibilități de remediere. Conform legii, încă trei luni constructorul poate continua și remedia ceea ce la recepție vom putea noi să cerem. Primul spectacol pe scena Sălii mari va avea loc puțin mai târziu, pentru că utilarea tehnică a scenei trebuie făcută în detaliu”, a explicat Caramitru.

La evenimentul de luni au fost prezenţi premierul Victor Ponta, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și fostul ministru al Culturii Kelemen Hunor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...