Tătaru, acuzat ca s-a pontat fictiv în izolare: Am lucrat de acasă, am ţinut legătura cu focarele

Foto sursa: Nelu Tataru, Facebook

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susține că, în perioada în care a ales să se autoizoleze, atunci când ocupa funcţia de secretar de stat, a lucrat de acasă. Ministrul respinge ideea că s-ar fi pontat fictiv.

„Au fost episoadele din Parlament, din Ministerul Sănătăţii, în care recomandările au fost să ne izolăm o perioadă până vin rezultatele la cei implicaţi. Mulţi au lucrat de acasă, alţii s-au izolat în minister. Eu, la fel, am lucrat de acasă, am semnat, am ţinut legătura cu presa, am ţinut legătura cu focarele care erau în desfăşurare. A fost un moment pe care l-am gestionat printr-o autoizolare impusă, ministrul Sănătăţii la fel, dar s-a lucrat în continuare. Am avut tot cadrul legal, deci nu se poate discuta nimic altceva”, a precizat Tătaru, la TVR 1, potrivit Agerpres.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întrebat și despre acuzaţiile de nepotism apărute în presă, respectiv faptul că şi-ar fi angajat rude în funcţii-cheie de la societatea Antibiotice SA Iaşi.

„Nu, niciuna din acele persoane nu-mi este rudă, iar multe dintre ele, dacă ne referim la Antibiotice (Iaşi n.red.), erau în adunarea generală a acţionarilor, puşi de predecesorul meu, iar în minister erau înainte de a ajunge eu. Iar alte persoane, dacă ne referim, erau şefi de DSP-uri, de peste 10 ani de zile, prin concurs”, a declarat Nelu Tătaru, la TVR 1.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.