Tatăl DJ Lalla, găsită moartă pe o plajă din Mamaia, rupe tăcerea

Joi dimineață, pe plaja din stațiunea Mamaia, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei tinere. Tânăra găsită moartă este Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

CITEŞTE ŞI: USR, atac la PSD după arestarea lui Buzatu: Toți oamenii din partid sunt pe drodjie!

Laura avea o emisiune la un post de radio din București, iar pe rețelele sociale, tânăra avea mii de urmăritori și posta periodic clipuri cu ea, scrie Agerpres.

Tânăra ar fi putut muri înecată sau s-ar fi putut sinucide, însă anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime.

Tatăl Laurei spune că este posibil că fiica lui să fi fost în depresie sau să fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Bărbatul recunoaște că tânăra făcea ședințe de terapie cu un specialist.

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.

Recunoaştea că nu e bine

Pe pagina ei de pe o rețea socială, Laura Roșca recunoștea că luptă cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale.

Tânăra, care a fost găsită Pe o plajă din Mamaia, era DJ și prezentatoare radio. A fost identificată de autorități după tatuaje și după brățara pe care o purta.

Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, renumită sub numele de scenă DJ Lalla și cunoscută pentru talentul ei ca DJ, era originară din Turda, dar locuia și lucra în București.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.