sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSute de forţe de ordine mobilizate pentru înmormântarea lui Corduneanu: Se anunţă...

Sute de forţe de ordine mobilizate pentru înmormântarea lui Corduneanu: Se anunţă HAOS!

-

Mii de oameni s-au adunat în ultimele trei zile la priveghiul lui Costel Corduneanu, în Iași, pentru a-i aduce omagii. Astăzi, „Stăpânul Moldovei” va fi condus pe ultimul drum. Sunt așteptate mii de persoane la procesiune, astfel că sute de forțe de ordine vor fi mobilizate pe traseul pe care-l va parcurge cortegiul funerar.

CITEŞTE ŞI: Ce mesaj a transmis soţia temului interlop Costel Corduneanu, mort în spital după o intervenţie pe cord

Familia îndurerată a primit condoleanțe din toate colțurile țării, iar fostul campion va fi condus pe ultimul drum astăzi. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul „Eternitatea” din Iași, începând cu ora 12:30. După ce s-au strâns mii de oameni la priveghi, numărul participanților la înmormântare se așteaptă să fie mult mai mare.

Polițiștii din Iași au organizat și desfășurat acțiuni în cele 3 zile de priveghi, iar cel mai probabil și astăzi vor fi prezenți în trafic pentru a evita blocarea orașului de către cortegiul funerar. În ultimele trei zile, la Iași, mii de oameni au venit la priveghiul lui Costel Corduneanu, pentru a-și prezenta onorurile și respectul. Lângă trupul neînsuflețit al fostului sportiv s-au adunat mormane de flori.

La înmormântarea de astăzi sunt așteptați și mai mulți oameni decât cei prezenți la priveghi, iar forțele de ordine sunt deja în alertă. Înmormântarea va începe la ora 12:30, iar mașinile vor pleca către Cimitirul „Eternitatea”, unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Este posibil ca acest eveniment să creeze blocaje neașteptate în trafic, din cauza numărului mare de persoane care vor participa. Familia îndurerată s-a implicat profund pentru a primi toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu, condus pe ultimul drum spre Cimitirul ‘Eternitatea’

Astăzi, 19 aprilie 2024, este ziua în care Costel Corduneanu va fi condus pe ultimul drum. Iată traseul care va fi urmat de cortegiul funerar până la Cimitirul Eternitatea din Iași:

În jurul orei 12:30, se va organiza o mică slujbă pentru Costel Corduneanu la restaurantul La Castel. Mai apoi, cortegiul va pleca spre cimitir, coborând Copoul și ajungând pe Bulevardul Independenței. Rudele și apropiații se vor opri apoi în Tg. Cucu pentru câteva minute, acolo unde sportivul a copilărit alături de frații săi. Mai apoi, cei prezenți se vor îndrepta către Tătărași.

Sicriul lui Costel Corduneanu a rămas închis

După ce sicriul în care era depus Costel Corduneanu a fost adus la restaurantul La Castel, oamenii au început să vină în număr tot mai mare pentru a-i aduce un ultim omagiu. În cele trei zile, s-au adunat cantități impresionante de flori în jurul catafalcului, iar pe fundal au răsunat manelele de jale. Printre cei care au cântat în memoria fostului luptător s-au numărat Costel Biju, Cristi Nucă, Tzanca Uraganu, Ștefan și Narcis de la Bărbulești, iar Florin Salam era așteptat inițial, însă nu a participat la eveniment, potrivit presei locale. Dan Bursuc și Moșailov de la Vaslui au adus coroane de flori în memoria lui Costel Corduneanu, iar pe un ecran uriaș au fost difuzate imagini din viața acestuia.

Un sobor format din peste 15 preoți a oficiat slujbele, iar rudele apropiate au jelit lângă sicriu. Familia a decis ă nu deschidă sicriul pentru că toți și-au dorit să și-l amintească pe Costel Corduneanu așa cum era când era în viață, și nu mort. Între timp, oamenii prezenți au purtat discuții și au împărtășit povești despre Costel Corduneanu. Pentru participanții la eveniment au fost pregătite zeci de porci și berbeci la proțap. Sicriul, confecționat din lemn masiv, a costat aproximativ 20.000 de lei, fiind realizat după modelul celor din Statele Unite ale Americii.

Familia îndurerată a primit condoleanțe din toate colțurile țării. Costel Corduneanu a fost liderul clanului Corduneanu, fiind o figură proeminentă în lumea interlopă. Înainte de a-și croi drum în această sferă, el a avut o carieră notabilă în sport, fiind campion mondial la cadeți și participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...