miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSute de elevi din Dâmbovița au rămas cu mediile neîncheiate din cauza...

Sute de elevi din Dâmbovița au rămas cu mediile neîncheiate din cauza noului coronavirus

-

Circa 3000 de elevi din județul Dâmbovița au rămas cu mediile neîncheiate în primul semestru al acestui al doilea an școlar desfășurat în sistem online din cauza noului coronavirus.

Ei vor intra în programele remediale pentru a recupera materia pierdută.

”2810 elevi din județul Dâmbovița au mediile neîncheiate la finalul semestrului I. În învățământul primar sunt 222 de elevi cu mediile neîncheiate, din gimnazial – 889 de elevi, profesional – 723, din liceu – 916, postliceal – 60″, a declarat inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița, prof. Cătălina Homeghiu. Există cazuri în care copiii nu au o tabletă sau internet dar sunt și multe cazuri în care elevii pleacă periodic cu părinții în afară, se întorc și nu vin la școală.

Mai există copiii din mediile defavorizate pentru care unitățile de învățământ, autoritățile locale încearcă prin proiecte, prin măsuri compensatorii să scadă numărul celor care părăsesc școală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...