Surprize pregătite clienților teraselor începând cu 1 iunie

Foto,. sursa: pixabay.com

Meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate, astfel încearcă să îi atragă patronii teraselor pe clienți de la 1 iunie, când intră în vigoare noile măsuri de relaxare.

Patronii teraselor fac pregătiri pentru deschiderea din 1 iunie. Potrivit noilor reguli, clienții trebuie să își facă rezervare înainte de a merge la terase. Unii patroni pregătesc meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate, potrivit stiripesurse.

Managerul unui restaurant din București, Cristina Ștefănescu, se pregăteşte pentru deschiderea terasei conform noilor reguli.

La mese nu vor fi acceptate mai mult de patru persoane. Iar între cei care nu fac parte din aceeași familie trebuie să existe o distanță de un metru și jumătate.

Patronii pregătesc circuite și pentru accesul la toaletă.

„Un circuit prin care clienţii să meargă la toaletă şi un alt traseu pe care să se întoarcă de la toaletă pe terasă”, a spus Cristina Ștefănescu.

Aceasta a precizat că pregătește meniuri de unică folosință.

„Ne străduim să facem meniuri de unică folosinţă, chiar în acest weekend. Vom servi cu tacâmuri sigilate. Vom proceda ca şi la rezervările anterioare. Nume complet şi un număr de telefon sau o adresă de email sau adresă de email, de contact”, a mai spus managerul.

Terasele se vor redeschide din 1 iunie. Printre măsurile care trebuie aplicate înainte de reluarea activităților la terase se numără: verificarea stării de întreținere a tuturor spațiilor, echipamentelor și ustensilelor necesare pentru desfășurarea activităților permise, revizuirea planurilor de igienizare și dezinfecție, a anunțat ANSVSA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.