Surpriza anunțată de meteorologi. Cum va fi vremea în preajma Crăciunului dar și de Anul Nou

Temperaturile care se vor înregistra de Crăciun, dar și de Anul Nou, vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă.

Potrivit meteorologilor ANM, care au emis o prognoză pentru sărbătorile de iarnă, în perioada Crăciunului sunt șanse mici să existe straturi mari de zăpadă.

Meteorologii spun că în zonele montane vor fi ninsori abundente, la altitudini mai mari, în restul țării șansele fiind mici. ANM anunță precipitații mixte în nordul țării, potrivit evz.ro. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale lunii decembrie, la nivelul întregii țări.

În regiunile sudice, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar, în regiunile vestice și zonele montane aferente.

Vreme caldă de Anul Nou

De Anul Nou, temperaturile vor fi de asemenea ridicate în majoritatea zonelor din țară. Ele se vor situa între 7 – 8 grade Celsius.

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână în toată țară.

Cum va fi vremea după Anul Nou

Săptămâna 04 ianuarie 2021– 11 ianuarie 2021 se va caracteriza prin temperaturi medii ale aerului. Acestea vor fi ușor mai mari decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de ploi vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.