joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Suceava. Peste 100 de păsări moarte din cauza gripei aviare, în acest...

 Suceava. Peste 100 de păsări moarte din cauza gripei aviare, în acest an

-

Mai mult de 100 de păsări au murit în focarul de gripă aviară de la Fălticeni, de pe Acumularea Șomuz, de la începutul anului. Cele mai multe păsări moarte care au fost  găsite și ridicate de pe cursul apei sunt lebede, dar se crede ca numărul rațelor sălbatice moarte este cel puțin la fel de mare.

Acestea se ascund de obicei prin stufărișuri și nu pot fi reperate pe luciul apei.Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a precizat că în ultimele  5 zile nu a mai fost găsită nici o pasăre moartă. ”Sperăm că parte din efectivele de lebede au trecut prin boală, s-au imunizat. Faptul că nu au mai fost găsite cadavre este un indiciu că virusul și-a pierdut din virulență, un indiciu care sperăm să devină certitudine în următoarele zile. Credem că și gerul poate contribui la oprirea virusului”, a arătat doctorul Voloșeniuc, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

BOMBĂ. Florian Coldea audiat la DNA într-un dosar de şantaj!

0
Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), este audiat joi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în procesul în care e acuzat de șantaj de afaceristul Cătălin Hideg. CITEŞTE ŞI: Generalul Dumbravă, la DNA Acesta îl...