sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăStație modernă de sterilizare a echipamentelor medicale, la Spitalul de Urgență Galați

Stație modernă de sterilizare a echipamentelor medicale, la Spitalul de Urgență Galați

-

O stație modernă de sterilizare a echipamentelor medicale a fost cumpărată pentru cel mai mare spital din sud-estul României. Investiția de peste un milion de lei a fost făcută din bugetul Consiliului Județean Galați.

Spitalul Județean Galați are, începând de astăzi, o instalație modernă de sterilizare a instrumentarului medical. Acest echipament va ușura munca angajaților și va crește siguranța cadrelor medicale și a pacienților.

„Astăzi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a ajuns un sistem performant pentru sterilizarea echipamentelor medicale. Astfel, vom reuşi să reducem timpul de sterilizare a instrumentarului medical şi va creşte siguranţa pacienţilor. În plus, amenajăm şi spaţiul unde vor fi instalate în cel mai scurt timp noile echipamente de sterilizare. Investiţia este de peste 1,3 milioane de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi”, a anunțat, pe Facebook, președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...