Start la programul „Litoralul pentru toţi”

România poate primi, anual, de 10 ori mai mulți turiști străini minivacanţă de Sfânta Maria

S-a dat startul programului „Litoralul pentru toţi”, în stațiunile de la mare. Turiștii beneficiază de tarife cu 60% mai mici față de vârful sezonului,  cele mai scăzute fiind în stațiunile din sud, iar plata se poate face și cu vouchere de vacanță. 

”Litoralul pentru toți” este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon,  când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar încălzite de soare. Programul presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti si se desfășoară în perioadele 3 mai – 20 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie. Anual se înscriu hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc, potrivit g4media.ro.

Deși minivacanța de 1 mai a adus la malul mării peste 100.000 de turiști, operatorii de plajă sunt îngrijorați pentru sezonul estival din vară. Ei susţin că nu vor avea timpul necesar pentru obţinerea avizelor, deoarece perioada de depunere a ofertelor de licitaţie pentru mai multe sectoare de plajă din Mamaia, Constanţa, Costineşti, Saturn sau Vama Veche s-a încheiat abia pe 2 mai.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.